26 julio 2014

 
 

L’alcalde de Palma del Río, José Antonio Ruiz Almenara, i l’ecònom inspectorial dels Salesians, Antonio Echeto Zubiri, van signar el matí del 24 de juliol un conveni de col·laboració entre les dues institucions per a l’execució d’obres de reforma de les instal·lacions esportives exteriors de l’escola salesiana Salesiana San Luís Rey, amb l’objectiu que aquestes puguin estar obertes al públic en horari de tarda.

Segons ha informat l’alcalde de la localitat, la subvenció que atorga el consistori a través del conveni puja a 20.000 euros. D’aquest import, es destinen 17.000 euros a millorar les instal·lacions esportives del centre i 3.000 euros a finançar els actes de commemoració del 50 aniversari de la implantació del centre a la localitat.

L’alcalde ha ressaltat "la tasca que l’escola salesiana porta desenvolupant a Palma del Río, no només en l’aspecte educatiu sinó també en la formació ocupacional, gràcies a la qual han sortit molt bons professionals que estan liderant en l’actualitat l’economia local". Ruiz Almenara ha afegit que "és un col·legi que sempre imprimeix alegria en tot el que fa, a qui hem d’agrair aquesta trajectòria de 50 anys i animar-los a continuar amb el treball que estan duent a terme, de manera que signem aquest conveni per reconèixer aquesta tasca i iniciar una nova etapa ".

Per la seva banda, l’ecònom inspectorial ha agraït "a l’Ajuntament, a la corporació municipal i a tot el municipi l’acord". Echeto Zubiri ha declarat que "les instal·lacions dels Salesians han d’estar obertes i ser la casa de tots. Aquesta línia s’ha de seguir implementant i és el nostre compromís per a aquest 50 aniversari, aportar el millor a la ciutat ".

També et pot interessar …