25 julio 2014

El passat dimecres 23 de juliol va finalitzar l’onzena edició del Campus Basket Don Bosco celebrat al col·legi Salesianos-San Isidro de la Vila de l’Orotava (Tenerife). 

Es tracta d’un dels campus de referència del bàsquet canari en què han estat 140 els participants que han completat les places ofertes, han conviscut i treballat l’educació en valors com la responsabilitat, el companyerisme, o el respecte, al mateix temps que han tingut l’oportunitat de conèixer alguns dels seus ídols. 

El tancament d’aquesta edició el va anar a càrrec d’Edy Tavares, jugador de Herbalife Gran Canària i internacional amb la selecció de Cap Verd, recentment triat en la posició 43 per la franquícia d’Atlanta Hawks per a la NBA. 

Raúl Rodríguez, responsable tècnic del Don Bosco destacava per al portal ACB.com que el nivell de bàsquet ofert pels campistes "ha estat molt alt, estem molt contents pel desenvolupament de totes les novetats que hem introduït a nivell tecnològic, i que han fet un salt de qualitat en la formació individual del jugador". 

D’altra banda, Emilio Torres, responsable de gestió, oci i temps lliure d’aquesta cita regional, feia balanç per al portal mostrant la seva satisfacció pel resultat, "el que en principi era un repte d’organització, s’ha convertit en una altra prova que aquest campus gaudeix de bona salut ". 

S’apaguen els focus del pavelló. Ara comença el compte enrere perquè la pilota comenci a botar sobre el parquet de la XII edició del Campus Don Bosco. 
 

També et pot interessar …