25 julio 2014

 
El passat 7 de juny, amb la presència del Rector Major, va començar el camí de les noves províncies salesianes a Espanya després del procés d’unificació. Aquest canvi, emmarcat dins d’una renovació personal i comunitària per a l’impuls del carisma salesià, va deixar Espanya configurada en dues províncies germanes, la Inspectoria Maria Auxiliadora i la Inspectoria de Santiago el Mayor. 

En aquest 25 de juliol, celebració de la festa de l’Apòstol Santiago, Patró d’Espanya, des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora fem arribar la nostra felicitació més sincera a la Inspectoria germana. 

Cal destacar que la Inspectoria Santiago el Mayor, amb seu a Madrid, està formada per les presències salesianes de Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Navarra, la Rioja, Castella i Lleó, Castella -la Manxa (Ciudad Real i Guadalajara) i Comunitat de Madrid. 

El salesià Juan Carlos Pérez, provincial de la Inspectoria, ha visitat durant els últims dies les cases de la regió de Galícia, programant per al pròxim 24 d’agost – al costat de tots els membres del Consell Inspectorial – la peregrinació a Santiago, tenint previst finalitzar el camí el matí del 28 amb l’abraçada a l’Apòstol. 

Feliç festa de Santiago Apòstol per a tots i totes! 
 
 

També et pot interessar …