24 julio 2014

Després de moltes setmanes d’organització i de preparació, el 16 de juliol, s’iniciava el campament del Centre Juvenil Amics de l’Obra Salesiana Sant Antoni Abad de València. Cent huitanta acampats, trenta-cinc monitors, huit voluntaris en cuina i intendència – tots pares de xavals, monitors o antics animadors- i dos salesians, van posar rumb al Campament Font de La Peña en Penyascosa (Albacete) sobre les 9 del matí. 

El personatge-lema en què s’ambienta este estiu el campament són els "minions", eixa figura simpàtica de la pel·lícula "Gru, el meu vilà favorito" i al voltant d’ells giren totes les activitats, en les que els xavals lluiten contra els vilans més famosos del cine, els còmics i la televisió i d’esta manera assolir els objectius proposats en esta activitat:continuar creant esperit de família, d’equip, de Centre; disfrutar de la naturalesa i aprendre a cuidar del medioambiente; aprofundir l’objectiu de l’obra "Juntos pel teu sueño" i que els xavals cresquen com a persones i cristians. 

Durant estos dies de campament, els jóvens han participat en gynkanas, olimpíades, marxes, jocs de piscina, tallers, temps lliure per a esport i xarrar amb els companys i distintes tasques de neteja del campament: banys, cuina, menjadors, batuda del campament, arreglament de botigues i mochileros. També l’eucaristia ha sigut un moment important en estos dies per a donar gràcies a Déu. 

En esta primera part del campament estan disfrutant de la frescor de la Serra d’Alcaraz i de la naturalesa d’esta zona de la província d’Albacete. Gràcies al treball dels monitors i l’equip de cuina i intendència s’ha creat un bon ambient entre tots, que fa que tot es visca millor, sense cap contratemps.
 
 

També et pot interessar …