24 julio 2014

El Balonmano Benidorm confirmava el 22 de juliol el fitxatge del veterà porter alacantí Diego Moyano. Es tracta d’un experimentat jugador provinent de l’escola dels Salesians a Alacant, que defendrà esta pròxima temporada la porteria de l’equip benidormense, en la seua primera temporada en l’exigent Lliga Asobal. 

Als seus 43 anys d’edat, Moyano és un històric de la màxima competició nacional havent passat per equips com Puleva Maristes Màlaga, Valladolid, Altea, Gáldar, València, Torrevieja, Toledo, Anaitasuna o Conca. Ara arriba a Benidorm provinent de Guadalajara per a defendre junt amb un altre veterà com a Rei Enric la porteria del primer projecte del club en l’elit del handbol nacional.

Després de la marxa de l’altre porter Kiko Padilla al Sant Joan, junt amb els jugadors Nacho Mirallave, Paco Llopis, Sergio Martínez, Koke i Aitor Borrás, serà Juan Antonio Guzmán, el porter del segon equip qui estaria com a reserva en cas de qualsevol eventualitat dels dos metes titulars. La contrastada qualitat i experiència de Moyano se suma així a una plantilla confeccionada amb la il·lusió de formar un bloc sòlid que afronte amb garanties el repte de la primera temporada en Asobal i formada principalment per jugadors provinents de la històrica pedrera alacantina. 

Diego Moyano es mostrava feliç després del seu acord amb el BM Benidorm i declarava: «Estoy molt content de tornar a Alacant i de participar en este nou repte. No sols pel projecte esportiu del BM Benidorm, sinó també per motius personals i d’estabilitat familiar i laboral». La plantilla de l’equip benidormense, que el pròxim 1 d’Agost a les 10,00 hores es posarà en marxa per a preparar la pretemporada pot dir-se que està pràcticament configurada, encara que no es descarta un últim fitxatge per a poder completar-la. 

Així, doncs, amb la incorporació de Moyano, es continua amb la política d’incorporar jugadors de la província a fi que el BM Benidorm siga l’equip de tots els aficionats alacantins.
 

També et pot interessar …