21 julio 2014

Els alumnes Marina Arnau i a Santiago Serrano del Col·legi Salesià d’Alacant han rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic en Primària. Este guardó reconeix l’esforç i treball de l’alumnat que ha destacat per la seua trajectòria acadèmica. 

El Premi extraordinari otorgat els ha sigut concedit pels excel·lents resultats obtinguts en Educació Primària, etapa que van finalitzar el curs anterior. Després de superar este curs primer de Secundària, partir de setembre cursaran segon curs de la mateixa etapa d’ensenyança. A l’acte d’entrega del guardó va assistir la directora d’Educació Infantil i Primària, María Aurora Molina, així com les famílies dels jóvens premiats. 

La consellera d’Educació, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana, Mª José Català, va entregar els Premis en un acte que va tindre lloc el 2 de juliol a les 17 hores en l’Auditori de la Diputació d’Alacant. Anualment la Conselleria d’Educació, concedix fins a un màxim de cent premis Extraordinaris, per a cada un dels dos nivells educatius, Secundària i Primària. L’alumnat guanyador rep un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació. A més, quedarà constància del premi en l’historial i en l’expedient acadèmic de cada alumne.

També et pot interessar …