16 julio 2014

L’única oferta de Camp de Treball d’estiu que existeix al barri de Ciutat Meridiana, a Barcelona, és el que es promociona des del Centre Cruïlla, una de les Plataformes d’Educació Social dels Salesians (PES).  

Mireu el vídeo a partir del minut 4 amb 58 segons.

</ iframe>

S’anomena “Camp de Treball de la zona nord”, i hi participen joves d’entre 16 i 21 anys, que col·laboren en tasques de manteniment de la serra del barri, i d’altres activitats que permeten donar suport a la comunitat.

Una de les activitats que contempla el Camp és el suport al Casal d’estiu que també organitza Cruïlla per als més menuts, i en el qual aquests joves hi col·laboren realitzant tasques d’animadors, acompanyant als educadors i voluntaris especialitzats que cobreixen les activitats del Casal.

A l’Infobarris de BTV, Segundo Lozano, educador social del Centre Cruïlla, explica que aprenen els joves en aquesta experiència i un dels participants també dóna el seu parer.

El Periòdico de Catalunya també se’n fa ressò en aquest reportatge titulat "Un estiu sense diferències", en el que Antoni Parrilla, director del Centre Cruïlla, explica que "el nostre objectiu és donar continuitat al que treballem tot l’any: l’educació, la formació i la inserció laboral" .

 

 

 

 

 

També et pot interessar …