15 julio 2014

L’acte es va iniciar amb la celebració de l’eucaristia presidida pel mateix Juan Carlos i que va concelebrar la Comunitat Salesiana de Cádiz. 
 
Va ser un moment de sincer agraïment per part del salesià en què va expressar l’afecte i l’admiració que sent per la casa de Cádiz i per tots els que en formen part. Va destacar, a més, la felicitat i estimació que sempre ha rebut en aquesta casa durant uns anys que han suposat per a ell una veritable experiència de fe, amb l’eucaristia com a suport principal, que ha intentat sempre transmetre a tots i totes. 
 
Juan Carlos va dedicar unes belles i profundes paraules per animar a tota la comunitat educativa pastoral, empenyent-la a continuar amb la missió que s’està duent a terme, que no és altra que transmetre la fe, el valor de l’eucaristia i el model pedagògic de Don Bosco als infants i joves per tal que siguin bons cristians i honrats ciutadans. 
 
Després de l’eucaristia, els assistents van poder compartir el sopar de convivència en què es va obsequiar a don Juan Carlos  amb una medalla de la Virgen del Rosario, patrona de la ciutat. A més, com a part de l’homenatge, es va realitzar una col · lecta per recaptar fons per a la beca de promoció del sagrament del sacerdoci.
 
Per concloure, el salesià va posar el colofó al finaldel sopar amb unes paraules dedicades a la família salesiana de Cádiz. Remarcava el gran valor que tenen els diferents grups i estaments de la casa. De la mateixa manera, va destacar la riquesa que suposa seguir portant endavant, cadascú en funció de les seves possibilitats, la important missió dels salesians en favor de la joventut.
 

Galeria completa aquí
 
 

També et pot interessar …