15 julio 2014

El Campament Urbà d’Elx (Alacant), projecte d’inclusió social de Salesians Elx, ha rebut aquest any una subvenció de La Caixa que permetrà realitzar totes les activitats programades, segons assegura l’equip coordinador del campament. L’entitat financera s’uneix a la llista de col · laboradors que faran realitat un any més aquesta activitat que es desenvolupa de l’1 al 7 d’agost al col · legi salesià San Rafael d’Elx.

Des de l’equip coordinador del Campament Urbà d’Elx i des de la Fundació Iniciativa Solidària Àngel Tomás (FISAT) han agraït a La Caixa la seva solidaritat amb el Campament Urbà i recalquen que la seva aportació "ha estat diligent, solidària i compromesa amb l’entorn social dels més desfavorits ".

L’edició del Campament 2014 es llança amb l’eslògan "Brilla i Veuràs!". "Pretenem que els nostres destinataris i els nostres voluntaris siguen estreles d’un firmament solidari que com més brilla més sentit cobra, i per això aspirem a veure un sol radiant que ens done més llum per després afrontar un nou curs en el qual les estreles brillen de solidaritat i amor cap als altres ", expliquen els seus promotors.

Els destinataris d’aquest campament són xiquets i joves procedents de Càritas, Elche Acoge, Col · legi Casablanca, Casita de Reposo i diverses associacions d’immigrants. En total, al voltant de 140 destinataris que al costat de més de 100 voluntaris participaran de set dies d’il · lusió, convivència i amistat, a través de jocs de pati, balls, animació, esports, tallers i moments de grup.
 
 

També et pot interessar …