10 julio 2014

  
Davant un nodrit grup de familiars i amics, Fernando Miranda, salesià, els va assegurar en l’homilia: “El Senyor us envia a sanar la pobresa i la injustícia, i vol que anuncieu la bona notícia a altres persones”. I els va assegurar: “Gràcies per aquesta opció que feu, gràcies pel vostre testimoniatge”.

Mari Carmen, professora d’Infantil en el Col·legi Salesià Sant Joan Bosco, exercirà el seu voluntariat durant cinc setmanes a Guatemala, treballant en accions socials en benefici de dones desfavorides.

Bea, per la seua banda, viatja al nord de Mèxic per a desenvolupar durant un any el seu voluntariat entre xiquets i adolescents en risc. Aquesta és la seua segona experiència com a voluntària missionera ja que anteriorment va estar a Guayaquil, Equador. Ambdues voluntàries s’han preparat de valent durant aquest passat curs dirigides per l’ONG salesiana “Jóvenes y Desarrollo”.

Al final de la celebració, José Joaquín Gómez, director de la casa, els va dirigir unes paraules en les quals va recordar els consells que Don Bosco va donar als primers missioners salesians fa 140 anys, quan marxaven des de Gènova a Buenos Aires i la Patagònia.
 

També et pot interessar …