8 julio 2014

"Les grans oportunitats per ajudar els altres poques vegades vénen, però les xicotetes ens envolten cada dia." Aquesta cèlebre frase de Sally Koch és la que fa seua l’associació alacantina per referir-se a qui s’impliquen amb xicotets grans gestos per ajudar a els altres, com els quasi 400 assistents al concert, "als quals agraïm la seua participació i generositat", assenyalen des de la Vínculos Infantiles.

L’acte va comptar amb el suport de les institucions amb la presència de l’Vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés, la consellera de Benestar Social de la Generalitat Valenciana, Asunción Sánchez Zaplana, així com regidors de l’Ajuntament d’Alacant, patrocinadors i col · laboradors.

Es van representar dues peces musicals, "Concert per a violí i orquestra en Re major Op 77 (J.Brahms) i Simfonia No 5 Op 67 en Do menor ((L.van Beethoven), representada per l’Orquestra filharmònica la Universitat d’Alacant, dirigida pel director titular i artístic Mihnea Ignat i amb l’actuació estel · lar del violinista Maciej Strzelecki.

"Tot l’equip de l’associació estem molt satisfets i esperem poder seguir fent aquest tipus d’actes benéfics a favor dels programes de Vínculos Infantiles". Els beneficis del concert es destinaran per donar suport econòmic als diferents projectes que es realitzen des de l’associació. 

L’Associació Vínculos Infantiles és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la promoció de programes específics referits a la família. La plataforma social que pertany a la presència salesiana d’Alacant, on té la seu, treballa sempre a favor de les persones que es troben en dificultat social, fent especial èmfasi en l’atenció a la infància, joventut, família i dona. Les seues accions comprenen: programes de dona; programes d’habilitats socials (taller d’habilitats socials per xiquets, entre 8-12 anys, i taller d’habilitats socials per a adolescents, entre 13-16 anys); programa noves famílies; programa menors víctimes i servei de mediació familiar.
 
 

També et pot interessar …