4 julio 2014

 
El concert tindrà lloc a les 20:00 hores a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA). Les entrades tindran un preu de 15 euros i estaran a la venda a les porteries del col · legi Don Bosco i a la Casa de la família Salesiana al C / Tucumán, 7 d’Alacant.

L’Associació Vínculos Infantiles és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la promoció de programes específics referits a la família. La plataforma social que pertany a la presència salesiana d’Alacant, on té la seu, treballa sempre a favor de les persones que es troben en dificultat social, fent especial èmfasi en l’atenció a la infància, joventut, família i dona. Les seues accions comprenen: programes de dona; programes d’habilitats socials (taller d’habilitats socials per xiquets, entre 8-12 anys, i taller d’habilitats socials per a adolescents, entre 13-16 anys); programa noves famílies; programa menors víctimes i servei de mediació familiar.

Recentment, va ser premiada per l’Ajuntament d’Alacant, a la IV Gala de Participació Ciutadana, pel seu projecte "Menors Víctimes". Amb aquest guardó es va reconèixer la tasca perseverant i de molt esforç de persones que generosament dediquen el seu temps a col · lectius especialment vulnerables.
 
 
 

També et pot interessar …