3 juliol 2014

La celebració va estar presidida per D. Alejandro Guevara, Delegat per a la zona sud en la nova Inspectoria Salesiana de Maria Auxiliadora. 

En la mateixa van estar concelebrant, a més de la comunitat salesiana de Cadis i alguns salesians propers a la casa, l’anterior director, D. Juan Carlos Pérez Godoy i el nou director, D. Gustavo Martagón Ruiz. 

Durant la celebració es va dur a terme l’acte de presa de possessió i D. Alejandro Guevara va reflectir en les seves paraules els valors i responsabilitats de la missió que se li ha encomanat al nou director, al · ludint sempre a la fe com a suport principal. 

Al final de la celebració, tant D. Juan Carlos com D. Gustavo intervenir per esbossar algunes idees i sentiments lògics de qui afronta d’una banda, la marxa, i de qui assumeix, de l’altra, aquesta nova missió com a director a Cadis.

També et pot interessar …

Una casa, un altar

Para muestra, desde el piso de autonomía que la Fundación Don Bosco tiene en el Territorio de Cádiz, Michel, uno de los chicos que está en el recurso, ha creado de su altar con motivo de la celebración de María Auxiliadora.