3 juliol 2014

Salesians Sarrià ha estat present a quarta edició del Campionat de Catalunya de Formació Professional, Catskills, obert a tots els alumnes dels centres educatius d’FP de Catalunya. Els estudiants competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb el cicle formatiu que estan cursant.

 

 

 

Veure fotos.

 

L’escola ha participat a set oficis o skills diferents: Polimecànica, Disseny de producte industrial CAD, CNC Tornejat, Ebenisteria, Fusteria, Fusteria d’obra i Tecnologia de l’automòbil. L’alumnat va haver de realitzar una prova eminentment pràctica utilitzant tant eines manuals com maquinària convencional i portàtil.

 

Rubén Viu, alumne del CFGM Fusteria i Moble, ha obtingut el primer premi a la categoria de Fusteria. La prova va consistir en la reproducció de l’alçat del plànol (sense acotar) a escala natural (E.1:1) i la realització d’un exercici combinat d’encaixos bàsics de fusteria realitzat amb fusta massissa en el que cal traçar geometries circulars i realitzar operacions de treball manual i de mecanització primària i secundària sobre peces rectes i corbes.

 

Marc Moreno, alumne de CFGS Programació de la producció en fabricació mecànica, ha obtingut el segon premi a la categoria de Polimecànica. Leticia Porro, estudiant de mecànica de grau Superior, ha estat premiada en segona posició a la categoria de CNC tornejat. L’alumne del CFGS Disseny en fabricació mecànica, Eloi Galán, també ha quedat segon a la categoria Disseny de producte industrial CAD. Marc Bea, estudiant del CFGM Electromecànica de vehicles automòbils, es va classificar en quarta posició a la categoria de Tecnologia de l’automòbil.

 

CATSKILLS té com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l’alumnat en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional així com una experiència personal enriquidora.

 

També et pot interessar …

Una casa, un altar

Para muestra, desde el piso de autonomía que la Fundación Don Bosco tiene en el Territorio de Cádiz, Michel, uno de los chicos que está en el recurso, ha creado de su altar con motivo de la celebración de María Auxiliadora.