3 julio 2014

Salesians Sarrià ha estat present a quarta edició del Campionat de Catalunya de Formació Professional, Catskills, obert a tots els alumnes dels centres educatius d’FP de Catalunya. Els estudiants competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb el cicle formatiu que estan cursant.

 

 

 

Veure fotos.

 

L’escola ha participat a set oficis o skills diferents: Polimecànica, Disseny de producte industrial CAD, CNC Tornejat, Ebenisteria, Fusteria, Fusteria d’obra i Tecnologia de l’automòbil. L’alumnat va haver de realitzar una prova eminentment pràctica utilitzant tant eines manuals com maquinària convencional i portàtil.

 

Rubén Viu, alumne del CFGM Fusteria i Moble, ha obtingut el primer premi a la categoria de Fusteria. La prova va consistir en la reproducció de l’alçat del plànol (sense acotar) a escala natural (E.1:1) i la realització d’un exercici combinat d’encaixos bàsics de fusteria realitzat amb fusta massissa en el que cal traçar geometries circulars i realitzar operacions de treball manual i de mecanització primària i secundària sobre peces rectes i corbes.

 

Marc Moreno, alumne de CFGS Programació de la producció en fabricació mecànica, ha obtingut el segon premi a la categoria de Polimecànica. Leticia Porro, estudiant de mecànica de grau Superior, ha estat premiada en segona posició a la categoria de CNC tornejat. L’alumne del CFGS Disseny en fabricació mecànica, Eloi Galán, també ha quedat segon a la categoria Disseny de producte industrial CAD. Marc Bea, estudiant del CFGM Electromecànica de vehicles automòbils, es va classificar en quarta posició a la categoria de Tecnologia de l’automòbil.

 

CATSKILLS té com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l’alumnat en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional així com una experiència personal enriquidora.

 

També et pot interessar …