30 junio 2014

La trobada té un caràcter especial, ja que participa el salesià Pier Luigi Cameroni, assistent mundial, i Lucca Tullio, president mundial de ADMA. També han estat presents els inspectors salesians d’Espanya, Cristóbal López i Juan Carlos Pérez.

Salesians i salesianes que acompanyen ADMA, i representants dels diferents consells provincials d’ADMA, han estat analitzant la situació de les Associacions a la llum de la nova organització de les inspectories dels salesians. Queden obertes, ara, com s’organitzaran les respectives delegacions inspectorials de família salesiana, el treball dels animadors inspectorials d’ADMA i com organitzar l’Associació d’ara.

Altres temes que s’han tractat a la reunió han sigut l’admissió dels candidats, com fer les convocatòries i la preparació per a l’admissió, quines estratègies seguir per rejovenir les associacions i quins temes formatius proposar per al curs que ve.

A més, s’ha ofert informació sobre el Congrés Internacional de Maria Auxiliadora que se celebrarà a Torí a l’agost de 2015, en el marc dels actes del Bicentenari del naixement de Don Bosco, el fundador d’ADMA i apòstol de la devoció a Maria Auxiliadora".

També et pot interessar …