186 joves i salesians de la Inspectoria participaran en el SYM Don Bosco 2015

20 julio 2015


SYM Don Bosco 2015 és part d’un viatge molt viu a nivell regional estès en les diverses parts del món. La participació està oberta a joves de 132 països. L’objectiu és facilitar l’intercanvi directe entre els joves de diferents llocs del món para: compartir les millors pràctiques de l’asociacionisme local; el compromís a nivell social dels diversos grups en favor dels més desfavorits; elaborar propostes educatives per a la formació permanent en el lideratge i l’animació.

En els dies immediatament anteriors a l’obertura del SYM Don Bosco 2015, del 8 al 10 d’agost, els joves animadors i les FMA estaran disponibles per a acompanyar a aquells grups que desitgen visitar els llocs de Mornese. Allí podran gaudir de l’oració i la
celebració.

Fabio Attard i Maria Teresa Cocco, consellers generals per a la Pastoral Juvenil dels Salesians i Filles de María Auxiliadora, afirmen en la seua carta d’invitació que “serà una oportunitat important per a compartir l’oració i la trobada de tots els joves del món. Viuran una experiència enorme!”.

El tema de la trobada “Com a Don Bosco amb els joves i per als joves” oferirà als participants l’oportunitat de compartir, aprendre i mirar al futur de l’experiència del Moviment Juvenil Salesià. “El tema reforça la identitat d’un moviment que està creixent i expandint-se en els diversos continents sempre en la lògica del compromís de fer el bé als propis companys” expliquen.

També et pot interessar …