Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

19 diciembre 2022

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

La Festa se celebrarà en sessió matinal del dissabte dia 25 de març de 2023, a Sarrià. S’ha concebut la matinal com un recordar i reviure la presència de don Bosco al bressol del carisma salesià de la nostra terra. I la forma concreta de fer-ho serà una visita guiada per les presències més significatives que han nascut al barri de Sarrià, visitables en un dissabte. Partint de l’acollida a Salesianes de Santa Dorotea – Sarrià, se seguirà per Salesians Sarrià, EUSS, Capella de don Bosco de Can Prats i, de tornada, el Santuari de Maria Auxiliadora, amb un agraïment especial a la que fou l’ànima de la visita de Don Bosco, Donya Dorotea de Chopitea.

Com en anys anteriors estan convidats tots els membres de la FASA, així com els simpatitzants del carisma i els que es pregunten qui i com som, però d’una manera especial, els antics i antigues alumnes de les obres, siguin escolars, com a parroquials o de Plataformes, que encara que no siguin ni “antics” ni “alumnes” també formen part d’aquest col·lectiu. Segurament que per a molts significarà un recordar i reviure els seus anys més joves i l’educació rebuda.

En iniciar el segon trimestre, s’enviaré més informació sobre aquesta festa que s’ha pensat fer en dissabte perquè les persones compromeses per les misses del diumenge també puguin participar i acompanyar i donar gràcies a Don Bosco. Des del consell de la FASA es demana donar a conèixer la data de la convocatòria. Un altre dels temes tractats a la reunió és la convocatòria per als exercicis espirituals de la FASA que tradicionalment se celebren a Solsona, de la tarda del divendres 31 de març al matí del dijous, 6 d’abril 2023.

També et pot interessar …

Van trobar una carta de Don Bosco

Van trobar una carta de Don Bosco

Avui es conserva a l’Arxiu Salesià Central de Roma. Es remunta a abans del naixement del Regne d’Itàlia, 10 anys després de la concessió de la llibertat de premsa al regne de Savoie (1848).