ESP CAT/VAL
dissabte, 17 d'agost de 2019
Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró
Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró
- Per: Catalunya Religió
25/04/2019 - 92 Visites


Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt, un projecte de la plataforma social a Ciutat Meridiana.

“L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

 

S'emmirallen en Don Bosco per acompanyar nois i noies d'entre 16 i 21 anys i oferir-los noves oportunitats. Treballen perquè reconeguin els seus talents i puguin fer-ne un retorn a la societat. El projecte va obrir portes abans de l'estiu a la plaça dels Eucaliptus i el mes d'octubre ja funcionaven a ple rendiment. 
 
A Nou Barris es concentren els barris amb un índex de renda més baixa de Barcelona, segons l’informe anual de l’Estat de la Ciutat publicat el febrer de 2018. Però l'equip educatiu dels salesians valora els joves amb qui treballa amb el barem de les habilitats i les aptituds personals. Com diu la coordinadora del projecte, a Cruïlla al Punt ofereixen “l'acollida incondicional a qualsevol jove que té ganes de fer un clic a la seva vida”.
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

52 directors participen en un curs de formació a Santiago de Compostel·la
8

ago

José Miguel Pérez, José Ropero, Javi Alcedo i Pedro Porto a les cases salesianes de Godelleta i Sanl ...
7

ago

Un dels monuments romans paleocristians més visitats, atesos pels salesians des de 1930.
6

ago

El Rector Major, don Ángel Fernández Artime, passa dos dies amb ells.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat