Escoles

L'educació és cosa del cor
TREBALLA AMB NOSALTRES

MISSIÓ

VISIÓ

VALORS

La Inspectoria Salesiana “Maria Auxiliadora” compta amb 59 col·legis repartits en 8 Comunitats Autònomes. L’oferta educativa abasta 157 unitats de 2n Cicle d’Infantil, 335 d’Educació Primària, 296 d’ESO, 88 de Batxillerat, 52 Cicles d’FP Bàsica, 85 Cicles Formatius de Grau Mitjà i 73 de Grau Superior.

La visió estratègica marcada per nostra Inspectoria està estructurada entorn de cinc nuclis: enfortir la identitat carismàtica; organització i estratègia; cura de la Comunitat Educativo-Pastoral, escola inclusiva i popular, i innovació pedagògica.

En el desenvolupament d’aquesta estratègia, l’equip d’escoles de la Inspectoria està realitzant una aposta pel treball en xarxa entre els centres, l’acompanyament en innovació, la Formació Professional, la coordinació de projectes europeus i la formació de les persones.

Miguel Canino, sdb

Coordinador inspectorial d'Escoles

Col·legis

Alumnes Infantil

Alumnes Primària

Alumnes ESO

Alumnes Batxillerat

Alumnes FPB

Alumnos Grau Mitjà

Alumnos Grau Superior

Alumnes

Docents

PAS

Últimes Notícies

Escoles
 
Una setmana de sensibilització ecologista a Salesians Mataró

Una setmana de sensibilització ecologista a Salesians Mataró

L’alumnat de secundària ha fet diverses creacions artístiques fent ús de les deixalles més habituals: ampolles, llaunes, paper de plata, bastonets de les orelles,… per reflexionar sobre les tres R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar).