ESP CAT/VAL
dilluns, 18 de febrer de 2019
‘Primer, amb tu’, Campobosco 2019 a Alacant
‘Primer, amb tu’, Campobosco 2019 a Alacant
- Per: Comunicació social
12/02/2019 - 49 Visites


Una trobada emmarcada en l'itinerari pastoral de la Inspectoría Salesiana Maria Auxiliadora.

La casa salesiana Alacant Don Bosco va acollir el Campobosco 2019, celebrat en les seues instal·lacions escolars del 8 al 10 de febrer. 400 joves de totes els centres i associacions juvenils salesianes de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Zaragoza i Albacete van participar en aquesta trobada d'itinerari pastoral el lema del qual ha sigut “Primer, amb tu.


La diversificació per edats va ser una de les característiques d'aquesta edició del Campobosco, per als moments de formació, els joves participants es van distribuir en quatre grups diferents segons la franja d'edat; amb activitats i moments compartits.


Les tres primeres etapes formatives aprofundeixen en la figura de Don Bosco a través de persones que van influir en la seua vida, els llocs en els quals va viure el fundador dels salesians; ho van fer recordant passatges de la seua vida contats a través de la seua relació amb un objecte significatiu.


L'activitat proposada, fora del recinte de Salesians Alacant, es va acostar a entitats socials en les quals es treballa pels altres. L'objectiu era que els joves reflexionaren sobre el compromís i cap a on volien caminar després d'aquest Campobosco.


Els testimoniatges de la vesprada que van completar la formació del nivell 4 van ser entorn a les experiències de vida en el compromís cap als altres, i van participar Alberto Andrés, educador del Pis Don Bosco Alacant de la Fundació Ángel Tomás; Maje Llagües, professora de Salesians Alacant, i Francisco Cánovas, SDB, coordinador inspectorial d'oratoris i centres juvenils.


Els testimoniatges vocacionals en sentit ampli van ser el fil conductor de la vesprada del dissabte; un moment per a anar coneixent experiències que poden marcar més tard en el disseny d'un projecte de vida.


El Campobosco 2019 va comptar amb la presència del delegat inspectorial de Pastoral Juvenil, Paco Pepe Pérez i d'un bon grup de salesians, tant de la comunitat local com arribats de cases salesianes veïnes; no van faltar en l'Equip 0 laics col·laboradors, molts d'ells amb diversos Campoboscos a la seua esquena.
 

Imatges de la trobada

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Durant aquesta, el jove salesià Jesús Maria Ortega Tapia va realitzar la seva Professió Perpètua.
Hi han participat 12 animadors sota el lema “Samaritans 2.0”, fent una relectura la paràbola del Bon ...
Episodis amb els alumnes com a protagonistes i amb l'humor i la innocència com a ingredients princip ...
En el marc del 125è aniversari per a la casa de la Costa del Sol.
Pablo Díaz, de 4t d'ESO, ha aconseguit una de les 600 beques per a realitzar 1er de Batxillerat a Ot ...
 
Notícies Opinió

4

ene

Benvolguts Reis Mags: Espero que en rebre aquesta estiguin bé. Jo, bé, gràcies a Déu.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat