ESP CAT/VAL
dijous, 25 d'abril de 2019
‘Primer, amb tu’, Campobosco 2019 a Alacant
‘Primer, amb tu’, Campobosco 2019 a Alacant
- Per: Comunicació social
12/02/2019 - 87 Visites


Una trobada emmarcada en l'itinerari pastoral de la Inspectoría Salesiana Maria Auxiliadora.

La casa salesiana Alacant Don Bosco va acollir el Campobosco 2019, celebrat en les seues instal·lacions escolars del 8 al 10 de febrer. 400 joves de totes els centres i associacions juvenils salesianes de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Zaragoza i Albacete van participar en aquesta trobada d'itinerari pastoral el lema del qual ha sigut “Primer, amb tu.


La diversificació per edats va ser una de les característiques d'aquesta edició del Campobosco, per als moments de formació, els joves participants es van distribuir en quatre grups diferents segons la franja d'edat; amb activitats i moments compartits.


Les tres primeres etapes formatives aprofundeixen en la figura de Don Bosco a través de persones que van influir en la seua vida, els llocs en els quals va viure el fundador dels salesians; ho van fer recordant passatges de la seua vida contats a través de la seua relació amb un objecte significatiu.


L'activitat proposada, fora del recinte de Salesians Alacant, es va acostar a entitats socials en les quals es treballa pels altres. L'objectiu era que els joves reflexionaren sobre el compromís i cap a on volien caminar després d'aquest Campobosco.


Els testimoniatges de la vesprada que van completar la formació del nivell 4 van ser entorn a les experiències de vida en el compromís cap als altres, i van participar Alberto Andrés, educador del Pis Don Bosco Alacant de la Fundació Ángel Tomás; Maje Llagües, professora de Salesians Alacant, i Francisco Cánovas, SDB, coordinador inspectorial d'oratoris i centres juvenils.


Els testimoniatges vocacionals en sentit ampli van ser el fil conductor de la vesprada del dissabte; un moment per a anar coneixent experiències que poden marcar més tard en el disseny d'un projecte de vida.


El Campobosco 2019 va comptar amb la presència del delegat inspectorial de Pastoral Juvenil, Paco Pepe Pérez i d'un bon grup de salesians, tant de la comunitat local com arribats de cases salesianes veïnes; no van faltar en l'Equip 0 laics col·laboradors, molts d'ells amb diversos Campoboscos a la seua esquena.
 

Imatges de la trobada

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Artículo de opinión de Javier Sebastián, coordinador Pastoral Escolar Sant Rafael, Elx.
Des d'avui dijous 25 d'abril i fins el proper dissabte 27.
Les entitats socials salesianes que la impulsen demanen la vostra col·laboració, ja sigui des del vo ...
Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt, un projecte de la plataform ...
“Meeting Point: Fira d'empreses simulades” de Gestió Administrativa, entre els 44 projectes seleccio ...
 
Notícies Opinió

Després d'haver-li deixat anar un bon rotllo a un alumne mandrós sobre el compliment del deure i les ...
ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat