ESP CAT/VAL
dijous, 27 de juny de 2019
Exposició 'Ebola més enllà de l'ebola' a Salesians Sarrià
Exposició 'Ebola més enllà de l'ebola' a Salesians Sarrià
- Per: Salesians Sarrià
08/01/2019 - 115 Visites


L'escola ha acollit l'exposició del fotògraf Alfons Rodríguez, organitzada per Misiones Salesianas.

Salesians Sarrià vol mostrar als seus alumnes i a tota la comunitat educativa realitats molt diferents. Recentment, ha tingut l’oportunitat d’acollir l’exposició fotogràfica ‘Ebola més enllà de l'ebola’ de Misiones Salesianas. Alfons Rodríguez il·lustra la dura realitat del virus de l’Ebola en el país africà de Sierra Leona.
L’exposició ‘no vol parlar de xifres’ sinó que pretén mostrar les conseqüències socials de la malaltia que ha deixat pel camí centenars de famílies trencades i nens orfes i abandonats. Malgrat aquest desolador panorama, els salesians de Don Bosco Fambul treballen per la protecció i l’educació d’aquests nens i nenes.
Les imatges ens mostren com ha canviat la realitat del país i els hàbits tradicionals ja que els supervivents han de conviure amb aquest estigma. Platges buides, prohibició de fer esport al carrer... El treball d’ Alfons Rodríguez va ser guardonat en 2015 amb una ‘Mención de Honor en The International ETTL Photo Awards’ que organitza The Open Society Initiative for West Africa.
Com a cloenda, es va comptar amb la presència i el testimoni de l’autor d’aquesta exposició. Alfons Rodríguez, guanyador de nombrosos premis i un dels fotoperiodistes catalans més destacats, va explicar d’una manera molt senzilla i directa les vivències durant la realització de les fotografies. El seu testimoni va ajudar a entendre la complexitat de les conseqüències d’aquesta epidèmia i com els mitjans de comunicació silencien aquesta dura realitat.
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La província de Maria Auxiliadora celebra una jornada històrica coincidint amb el 75è aniversari de ...
Set noves promeses en Salesians Ibi (Alacant)
 
Notícies Opinió

Després d'haver-li deixat anar un bon rotllo a un alumne mandrós sobre el compliment del deure i les ...
ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat