ESP CAT/VAL
dimecres, 26 de juny de 2019
Salesians Elx organitza la Primera Jornada de formació en Disseny 3D i fabricació Additiva
Salesians Elx organitza la Primera Jornada de formació en Disseny 3D i fabricació Additiva
- Per: Salesians Elx
08/01/2019 - 94 Visites


El pròxim 23 de gener en el col·legi San José Artesà.

El col·legi San José Artesà de Salesians Elx ha preparat una interessant jornada formativa sobre Disseny 3D i fabricació Additiva per al pròxim 23 de gener. La sessió està dirigida tant a alumnes com a empreses interessades en aquesta tecnologia.


San José Artesà és un centre compromés amb la formació professional des de fa més de quatre dècades. Que treballa per a oferir als seus alumnes els millors coneixements i les eines necessàries perquè s'enfronten al futur amb esperança, formació i responsabilitat.


En aquest sentit, el centre porta anys apostant pel Disseny 3D. Alfonso Marín Serrano, professor coordinador de Fabricació Additiva ho explica: “En el nostre centre portem diversos anys treballant amb aquesta tecnologia i, cada vegada estem més il·lusionats i motivats veient els nous avanços i transmetent-los als nostres alumnes. Tenim a un equip de professors amb una àmplia formació i experiència que assisteixen a congressos, fires, etc., i estan al corrent de tots els processos productius. Junts, amb el suport i ànim de la direcció del nostre centre hem preparat amb molta il·lusió una JORNADA DE DISSENY 3D I FABRICACIÓ ADDITIVA que estem segurs aportarà molt a alumnes i empreses que ens visiten”.

Per què San José Artesà aposta per la formació en disseny 3D? 


“En els pròxims anys, les tecnologies d'impressió 3D seran, en la majoria dels casos, una alternativa als processos de fabricació actuals”, assenyala Alfonso Marín.


“A nivell particular està arribant a les llars, i a nivell industrial s'acreix el seu ús, moltíssima gent s'està donant compte del potencial de desenvolupament i de les possibilitats que ofereix aquesta tecnologia en molt diversos camps. Estem davant una nova revolució industrial? Independentment de la resposta, serà una vertadera revolució en la forma en què els productes són creats i entregats, i molt probablement contribuirà a motivar, il·lusionar i atraure cap al coneixement científic i tecnològic a alumnes que d'una altra forma estan físicament en classe, però mentalment en un altre lloc mentre el professor intenta transmetre'ls coneixements per mètodes tradicionals”, conclou.

La jornada es desenvoluparà en tres sessions de matí i de vesprada. A través de la participació d'experts i d'empreses capdavanteres s'acostarà als assistents a la impressió i al disseny 3D, els últims avanços i com adaptar un procés productiu a la indústria 4.0.

 

Contingut de la Jornada

Inscripcions

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La província de Maria Auxiliadora celebra una jornada històrica coincidint amb el 75è aniversari de ...
Set noves promeses en Salesians Ibi (Alacant)
 
Notícies Opinió

En el Dia Internacional del Treball reflexionem sobre el compromís de la Família salesiana amb el tr ...
Després d'haver-li deixat anar un bon rotllo a un alumne mandrós sobre el compliment del deure i les ...
ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat