Una nova rajola recorda l’amor cap a Maria Auxiliadora transmès de generació en generació a la ciutat Rota

26 mayo 2021

Per Rota al Día

L’Associació de Maria Auxiliadora de Rota, que aquest any compleix el seu 50è aniversari a la localitat des de que es fundés, ha volgut homenatjar els veïns del carrer Prim. Un carrer emblemàtica del casc històric que des de fa anys, cada 24 de maig, s’engalana de forma especial per veure passar a la verge. Banderes celestes i roses, faldons i domassos vesteixen aquest estret carrer perquè el pas de la processó sigui lluït demostrant amb això el fervor cap a Ella. Per això, en aquest dia especial, aquesta associació va voler tenir un reconeixement amb tots aquests veïns descobrint una rajola commemorativa que s’ha descobert per part de la presidenta de l’Associació de Maria Auxiliadora, Lola González, i per la delegada de Cultura, Esther García.

 

La presidenta de l’Associació de Maria Auxiliadora va tenir paraules d’agraïment per als qui han col·laborat en que aquest gest hagi estat finalment una realitat. A l’escola salesiana pel seu suport, a l’Ajuntament de Rota també per la seva predisposició, així com al director de la Casa Salesiana, Mario Pardos, aquest últim, encarregat de beneir la nova rajola que ja llueix en aquest punt de Rota.

En paraules de Juan Cotano, que va ser director de l’escola Salesians durant molts anys, «aquest taulell recordarà a cada membre de la comunitat salesiana que sempre hi ha una llum i un far que porta a bon port, a un port feliç». Als veïns del carrer Prim els ha desitjat que se sentin beneïts amb la imatge tan propera de Maria Auxiliadora a aquesta ceràmica que s’ha col·locat a la cantonada amb el carrer Mina, un altre carrer emblemàtic.

Aquest rajola de ceràmica, que passa a ser part de la història local i de la guia dels carrers de Rota , deixa constància de l’amor cap a Maria Auxiliadora que hi ha al municipi des de fa anys i en especial d’aquests veïns que l’han sabut transmetre de generació en generació.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...