El projecte DB Wave avança a Sevilla el treball d’avaluació

21 enero 2022

El projecte DB Wave, iniciativa que reuneix 7 xarxes nacionals salesianes de Formació Professional ubicades a Espanya, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Hongria i França, i integrades per més de 250 centres de 12 estats membres i amb 150 anys d’experiència en la prestació d’educació i oportunitats d’ocupació destinades majoritàriament als joves més desafavorits, continua amb el calendari de treball establert i manté la fase de revisió contínua abans d’arribar al tancament del projecte el proper mes d’abril.

Entre les darreres activitats cal destacar la segona ‘Peer review’ (Revisió per parells) realitzada els passats 19 i 20 de gener entre la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora (SMX) i la Federazione CNOS-FAP (Itàlia), a càrrec dels experts Ivan Toscano i Angelica Projetti, que van ser els responsables de fer l’avaluació.

La dinàmica de treball durant les sessions va consistir en la presentació i desenvolupament d’entrevistes amb diferents representants d’Escoles, coordinadors de projectes internacionals i equips de treball. Per part d’Escoles van ser-hi presents Miguel Canino, com a coordinador inspectorial, juntament amb els integrants de l’equip Carles Rubio, Marta Iglesias i Marta Pahisa. Per part del centre educatiu de Salesians Trinidad van estar presents Miguel Canino, Paco García i Marisa Ibáñez. També va haver-hi ocasió de mantenir diverses entrevistes amb estudiants del centre sevillà de les etapes de Formació Professional en Electromecànica de Vehicles, Automoció o Mecanitzat que participaran, o ja ho han fet, en algun projecte europeu.

A les fortaleses destacades a la primera ‘Peer review’ es van sumar noves fortaleses detectades després del període de treball entre les dues revisions. Entre altres, les noves fortaleses dialogades van girar sobre el procés de millora contínua i els objectius i metes a curt i llarg termini fixats al camp de la internacionalització. També es va subratllar l’estudi com a positiu sobre la possibilitat de sol·licitar l’acreditació Erasmus. L’objectiu d’aquesta revisió per parells no és altre que millorar el rendiment i la planificació relativa a la internacionalització de les institucions participants en el projecte. Aquesta revisió s’uneix a la realitzada entre Espanya-França durant els dies 12 i 13 de gener on la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora (SMX) va avaluar el treball francès en relació amb les activitats d’internacionalització que duen a terme des de l’organització.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...