Un any per davant per somiar amb el teatre infantil de TEYCI-BOSCO

28 enero 2021

Per Comissió Organitzadora del TEYCI-BOSCO

Aquest any, i en aquestes dates, s’hauria d’estar celebrant la XXXIX Mostra de Teatre Infantil TEYCI-BOSCO, que organitza tots els anys l’Associació d’Antics Alumnes Salesians Huesca durant la segona quinzena del mes de gener.

Al Teatre Salesià de la ciutat s’estaria gaudint de fades i de follets, de sols i de planetes, de gats i de gallines, de pors i de rialles, Els assistents coneixerien les autèntiques històries de la Caputxeta Vermella, de Blancaneus, o la raresa de dracs bons i afectuosos. Tots s’estarien divertint amb contes populars, amb clàssics entremesos, amb llegendes tradicionals, amb singulars instruccions, o amb simpàtiques creacions fetes pels propis actors. Però no, res d’això serà possible aquest any. La pandèmia del Covid-19 ho ha posat molt difícil.

«Ens encanta veure l’acollida de públic a totes les obres, i la il·lusió amb la qual tots els infants vénen a el teatre a fer les seves representacions, però en aquesta ocasió haurem d’esperar un any més», així ho comparteixen des de la comissió organitzadora del TEYCI-BOSCO amb la mirada posada en el 2022.

«Aquesta edició tornarà per seguir amb el seu objectiu principal, que és el de potenciar i impulsar el desenvolupament de l’activitat teatral entre els infants per la seva importància educativa i lúdica, a l’igual que ho va fer Don Bosco, qui va utilitzar la música i el teatre , a més de com a entreteniment, com a mitjà pedagògic d’educació i formació d’infants i joves, i nosaltres estem convençuts de la gran eficàcia d’aquest mitjà per al desenvolupament integral dels infants «, afegeixen des de l’Associació d’Antics Alumnes Salesians de Huesca.

«Us esperem a tots, grups i públic, al gener de 2022, per celebrar la 39ª edició de la Mostra de Teatre Infantil TEYCI-BOSCO, perquè l’espectacle ha de continuar …». Així serà.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...