Tot a punt per a la VII Edició del Curs-Taller d’acompanyament per a joves

15 julio 2021

La Pastoral Juvenil Salesiana organitza des de 2008 una formació de dos anys centrada en l’acompanyament pastoral i espiritual de joves. Aquesta oferta, que arriba a la seva setena edició i que es desenvoluparà de novembre de 2021 a desembre de 2023, es tracta d’un itinerari formatiu en què es prioritza la formació humana i la maduresa en la fe de l’acompanyant.

El Curs-Taller està dirigit a destinataris amb una maduresa humana i cristiana suficient, que hagin complert els 30 anys i comptin amb experiència en la pastoral juvenil.

L’Església proposa recuperar l’acompanyament espiritual a la Pastoral Juvenil, i demana «Iniciar als seus germans (sacerdots, religiosos i laics) en aquest art de l’acompanyament» (EG 169). Per aquesta raó, la formació està orientada a tots els sectors i ambients de l’Església.

«L’experiència que t’oferim és profunda, integral i processual. L’acompanyament personal i la dedicació requerida són importants. Els joves ens demanen el millor de nosaltres mateixos», comparteixen des de l’organització d’aquesta experiència.

Si tens interès en aquest Curs-Taller per a l’Acompanyament de Joves, i vols saber més sobre el procés d’admissió, els criteris i continguts de la formació, pots descarregar-te aquí la informació necessària.

També et pot interessar …