Temps Interior proposa una tardor amb la mirada de Jesús

1 octubre 2020

Per Salesians Comunicació.

La inspectoria Maria Auxiliadora proposa un comentari de l’evangeli de cada dia gràcies a Temps Interior. Aquesta iniciativa que va nàixer fa 20 anys com una ajuda per al professorat el de la mà de José J. Gómez Palacios té un valor afegit per la seua aportació de dades, no sols espirituals sinó també històrics, arqueològics, socioculturals que són el context de cada passatge de l’evangeli.

Don Bosco ja va tindre la intuïció de situar el text bíblic en els seus contextos històrics, geogràfics, socioculturals… la seua font principal d’informació van ser els textos de Flavio Josefo, historiador contemporani de Jesús de Natzaret. D’aquesta manera, Don Bosco aconseguia que molts sacerdots acudiren a escoltar els comentaris que ell preparava per als seus joves.

“La reflexió diària al passatge de l’evangeli conclou amb diverses línies de reflexió dirigida als educadors cristians. Intenta aprofundir en aquells elements de l’evangeli que l’educador cristià ha de tindre en compte per a la seua vida personal i per a la seua missió educadora” indica l’autor, José J. Gómez Palacios.

Jose J. Gómez Palacios, salesià de la casa de Borriana, és autor també de ‘El comentari bíblic de 2019’, ‘Les coses de Don Bosco’ lliure que s’ha traduït a l’italià, eslové, croat, a més de l’edició Colòmbia i és membre del consell de redacció de Missió Jove.

També et pot interessar …