Salesians SMX també a Telegram

5 marzo 2021

Salesians SMX està d’estrena a Telegram. Des de la Delegació de Comunicació Social, seguint la línia d’estar present en els nous patis digitals, s’ha iniciat aquest camí afegint la presència institucional de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora a aquesta emergent aplicació de missatgeria amb el seu nou canal. Un espai des del qual poder rebre les notícies més importants, les últimes publicacions, els millors continguts pastorals i el material audiovisual generat directament al mòbil.

 

Telegram va créixer de manera progressiva des de la seva arribada al país el 2014, però es produeix una implantació massiva a Espanya, principalment durant la pandèmia de coronavirus, arribant a convertir-se en una nova eina per als principals mitjans de comunicació, organitzacions polítiques, administracions públiques, moviments socials, projectes educatius i formatius.

¿Com unir-t’hi?

Per rebre aquestes informacions només cal subscriure’s al canal de forma senzilla i totalment gratuïta.

Descarrega al teu smartphone l’aplicació de Telegram. Un cop estiguis registrat (o si ja eres usuari d’aquest servei de missatgeria instantània), podràs trobar el canal en el cercador amb el nom ‘SalesianosSMX’ o bé, accedir-hi directament a través d’aquest enllaç. I, com a últim pas, prémer en la part inferior  ‘Uneix’.

 

També et pot interessar …