Coneix Don Bosco, una web per aprofundir sobre la figura del sant dels joves

17 enero 2022

Per Salesians Comunicació

www.conoceadonbosco.com va ser la proposta que els salesians d’Espanya van llançar el gener del 2012 per recollir a la xarxa diferents recursos pastorals i materials visuals o de reflexió sobre la vida i l’obra del sant dels joves.

Una radionovel·la sobre Don Bosco, diversos escrits, recursos musicals, vídeos o fotografies van ser alguns dels materials que es van presentar i tornen a estar disponibles amb un nou disseny a la web www.conoceadonbosco.com.

Aquest web, visualment més atractiu i adaptat als diferents dispositius mòbils, torna a l’actualitat cada mes de gener per ser un portal temàtic sobre Sant Joan Bosco. El naixement de la iniciativa es va emmarcar entre les propostes que la Congregació va posar en marxa a Espanya amb motiu de la preparació al bicentenari del naixement de Don Bosco celebrat el 2015, aconseguint ser el lloc de referència per seguir la visita de l’urna amb la relíquia per diferents inspectories d’Espanya.

D’altra banda, conoceadonbosco.com manté el seu objectiu fundacional de ser un lloc de referència en espanyol sobre el sant dels joves i ofereix la possibilitat d’enviar-nos a l’adreça redessociales@salesianos.es les aportacions que els usuaris vulguin compartir per ampliar els materials i els recursos centrats en la vida, la missió, l’espiritualitat o les celebracions al voltant de Sant Joan Bosco.

La web compta, entre d’altres recursos, amb els 24 capítols d’una radionovel·la o permet descarregar imatges, dissenys, vídeos o musicals sobre la vida del sant. També hi ha espai per a les celebracions amb eucaristies, tridus, moments de pregària i bons dies per preparar la festa de Don Bosco que se celebra durant el mes de gener.

Una altra de les seccions se centra en la vida, i aquí s’hi han inclòs materials sobre la biografia de Don Bosco, estudis sobre ell, alguns escrits del mateix Don Bosco, jocs i reunions de grup que poden ajudar a conèixer la seva vida.

«Us convidem a dedicar algun minut a navegar per les diferents seccions i així conèixer on podeu trobar allò que estàs buscant sobre Don Bosco», comparteixen des de la Delegació Nacional de Comunicació sobre aquest espai. «Prepara els teus materials i viu el mes de gener. Feliç festa de Sant Joan Bosco!».

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...