Presentat el concurs d’artistes «Primavera de Esperanza»

10 marzo 2021

Els Salesians Cooperadors de la Província Maria Auxiliadora conviden a artistes cristians que, tant en l’àmbit de el disseny gràfic o la fotografia com en l’àmbit musical, vulguin compartir els seus dons per celebrar que Crist Viu. La iniciativa es recull en un concurs per viure amb intensitat la Quaresma i culminar amb la celebració Pascual sota el títol​ #PrimaveradeEsperanza.

«S’acosta el moment de la Pasqua, la festa més gran que podem celebrar els cristians i des de l’associació de Salesians Cooperadors volem viure-la en gran, amb l’estil alegre i vital que caracteritza l’associació. Per això convoquem aquest concurs d’artistes per celebrar que Crist Viu i que malgrat els difícils moments que es viuen en la societat volem creure en una primavera d’esperança «, comparteixen en la seva invitació.

 

Las bases para participar son las siguientes:   

1. Àmbit i participants.

El concurs està obert a qualsevol artista cristià que tant en l’àmbit de el disseny gràfic o la fotografia com en l’àmbit musical vulguin compartir els seus dons en aquesta festa de la primavera. Han de ser persones majors d’edat i presentant alguna obra donen el consentiment de l’ús de les seves dades personals per a tot el relacionat amb el concurs.

2. Categories.

S’estableixen dues categories:

  • Cartells de Pasqua
  • Himnes de Pasqua

Els cartells de Pasqua han de ser obres en disseny gràfic per a les que valdrà qualsevol tècnica (disseny gràfic, fotografia, pintura …) la temàtica ha de ser la resurrecció de Crist, i es poden utilitzar els elements que es considerin necessaris per plasmar gràficament l’alegria de la resurrecció . El lema que ha de figurar és «Primavera d’esperança». El format del cartell ha de ser A4 podent ser vertical o horitzontal. El format ha de ser JPEG o BMP amb una resolució de 300ppp.

Els himnes de pasqua hauran de ser obres originals en música i lletra, compostes expressament per participar en el concurs contenint en qualsevol de les seves estrofes o tornada les paraules «primavera d’esperança». Podran participar persones o grups en qualsevol modalitat musical. Hauran de gravar les seves obres en un vídeo apaïsat i s’admeten gravacions casolanes o més professionals. Els candidats faran arribar les seves obres en qualsevol dels següents formats (Avi, mpeg2 o mp4)

3. Gala "Primavera d'esperança"

Totes les obres participants seran presentades en una Gala Pasqual que es publicarà la nit de la Vetlla Pasqual mitjançant una emissió directa al canal de Youtube de la província Maria Auxiliadora de Salesians Cooperadors. En el transcurs de la gala s’anunciaran els premiats.

4. Composició de l'Jurat i terminis.
El jurat està compost pels següents membres:
  • José Ramón Alcalá Zamora i Pérez (Coordinador provincial)
  • Rocio del Nido Lucas (Vicecoordinadora provincial)
  • Manuel Salvatierra Martínez (Secretari provincial)
  • Javier Martínez Cobo (Vocal d’informació i comunicació)
  • Carlos Martin Trejo (Delegat Inspectorial comunicació)
  • Nico Montero Corchero (Cantautor religiós)

El termini límit per a la presentació d’obres serà el 31 de març de 2021, dimecres sant a les 23:59. Els premis seran anunciats durant la pròpia gala a la nit del 3 al 4 d’abril. Les obres hauran de ser remeses per correu a coordinacion.pma@cooperadores.org Si superen una mida de 4 megues s’hauran d’enviar per WeTransfer.

 
5. Premis.

Primer premi «Cartells de Pasqua». 250 euros en metàl·lic.
Segon premi «Cartells de Pasqua». Kit SoñandHoy (2 Dessuadores, 2 samarretes i 3 tasses) dels productes de la botiga solidària.
Tercer premi «Cartells de Pasqua» Kit SoñandHoy (1 dessuadora, 1 samarreta i 3 tasses)

Primer premi «Himnes de Pasqua». 250 euros en metàl·lic.
Segon premi «Himnes de Pasqua». Kit SoñandHoy (2 Dessuadores, 2 samarretes i 3 tasses) dels productes de la botiga solidària.
Tercer premi «Himnes de Pasqua» Kit SoñandHoy (1 dessuadora, 1 samarreta i 3 tasses)

 
6. Resta de condicions.

Els participants cedeixen els seus drets a l’associació de salesians cooperadors que publicarà les obres a les seves xarxes socials, fent sempre referència als seus autors encara que no comercialitzaran les seves obres amb ànim de lucre en cap cas.
Els participants accepten la cessió i l’ús de les seves dades personals, únicament i exclusivament en el relacionat amb el present concurs.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...