Montilla mostra que «El amor sale a la calle»

11 noviembre 2020

Per Hermandades i Cofradías Salesianas

El passat dia 2 de novembre es donava el tret de sortida la nova campanya solidària de la Hermandad Salesiana del Santísimo Cristo del Amor amb el lema «El amor sale a la calle». Degut a que aquest 2020 no s’han pogut realitzar les activitats pròpies de la germandat amb les que anualment es recollien fons solidaris per invertir-los en acció i ajuda social, es va decidir llançar aquesta campanya solidària per «no deixar de posar el nostre granet de sorra i ajudar en tot el possible dins de les nostres capacitats «.

Per preparar el llançament  es va anar configurant un seguit d’accions prèvies entre les quals destaca l’enganxada de globus amb forma de cor durant el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre. «Amb aquesta enganxada de globus anònima preteníem cridar l’atenció de tots els ciutadans, intentant aixecar, en la mesura del possible, l’ànim enfront les dificultats que se’ns estan presentant i fer-los veure que ara més que mai ens necessitem a nosaltres mateixos per ajudar i col·laborar «, comparteixen des de la germandat salesiana.

«Entenem que la millor manera d’estimar és ajudar. Veient que hi ha persones que estan patint situacions d’atur que els estan duent a dificultats econòmiques, persones que estan patint en carn pròpia la malaltia, o que tenen dificultat per trobar un sostre» , afegeix Carlos Raigón, hermano mayor gran de la germandat.

Per tot això s’ha decidit que tots els fons recaptats durant la campanya tindran com a focus els següents destinataris:

  • Ajuda a Cáritas Parroquial.
  • Ajuda a l’Hogar de Tardes Mamá Margarita.
  • Projecte Buzzetti d’acollida a joves sense llar.
  • Ajudes a escolars amb necessitats. (Beques menjador, material escolar, …)
  • Ajuts a famílies amb problemes derivats de la COVID-19.

Per col·laborar es va habilitar un número «Bizum solidari» (00618) i un número de compte (ES43 2100 17 09490200083868) amb el qual donar suport als projectes solidaris.

Per tot això s’ha decidit que tots els fons recaptats durant la campanya tindran com a focus els següents destinataris:

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...