Maria Auxiliadora protagonista del cupó de l’ONCE en Commemoració del 125è aniversari fundacional

18 marzo 2021

Per Salesians Comunicació.

El proper 24 de març, l’ONCE dedicarà el cupó del sorteig d’aquest dia a Maria Auxiliadora Coronada de la Casa de la Trinidad, en commemoració pel 125è aniversari fundacional de l’Associació de Maria Auxiliadora en la presència salesiana.

Aquest dia es distribuiran al llarg i ample de tota la geografia nacional més de cinc milions de cupons amb la imatge impresa de Maria Auxiliadora, en un primer pla. D’aquesta manera l’ONCE contribueix a mantenir viva la propagació de la devoció i l’auxili de la nostra mare en aquests durs i difícils moments en els que tanta falta fa a Espanya i a la resta del món.

Amb anterioritat a la celebració del sorteig, es procedirà a la seva presentació a la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla. Aquest acte tindrà lloc el proper dia 18 de març, a les 18:30 h. Es podrà en seguir en directe a través de YouTube.

La casa salesiana proposa que el pròxim 24 de març, un cop es tingui el cupó, es pugi una foto a xarxes socials mencionant-los amb el hashtag #CuponONCEAuxiliadora @SalesianosSTRD

«Animem a totes les Cases Salesianes i devots de la Mare de Déu a acudir aquest proper dia 24 als diferents punts de venda de les nostres localitats per col·laborar en la missió que l’ONCE té a tot Espanya amb la integració laboral, de formació i ocupació per millorar la vida de les persones invidents o amb discapacitat. Aquests cupons es convertiran en les mans de molts, en una estampa més de la Santísima Verge», afegeixen des de Salesians Trinidad.

150è Aniversari de la fundació de l’Associació de Maria Auxiliadora (ADMA)

El 2019 es va celebrar el 150è aniversari de la fundació de l’Associació de Maria Auxiliadora. Els gairebé 800 grups d’ADMA estesos per 50 països del món, van participar en multitud d’actes dedicats a la Verge de Don Bosco.

La celebració del 150è aniversari va confirmar el desig expressat per Don Bosco el 1869: «La Santíssima Mare de Déu, que ha beneït i afavorit als qui l’han implorat amb el títol d’Auxiliadora dels Cristians, continua difonent abundants tresors celestials, no només sobre els membres d’aquesta piadosa Associació, sinó sobre tots aquells que la invoquen en les seves necessitats espirituals o temporals, com a signe que tots tenen motius per beneir-la a la terra, per anar un dia a lloar-la i agrair-li eternament en el cel «.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...