Els XVI Premios al Valor Social de la Fundación Cepsa reconeixen a la Asociación Juvenil Carabela de Huelva

12 noviembre 2020

La Fundación Cepsa ha reconegut amb els seus Premios al Valor Social 2020 els projectes presentats per la Asociación Juvenil Carabela de Huelva, la Asociación “Un Nuevo Horizonte para mi Barrio”, FEAFES–Huelva Salud Mental, Cienciaterapia-Asociación nacional para la divulgación científica a menores hospitalizados, i la Asociación Onubense de Síndrome de Asperger y TEA leve o moderado, entre els quals s’han repartit 58.900 euros.

En aquesta edició, la Fundación Cepsa ha ampliat la dotació econòmica d’aquests guardons amb la finalitat de donar suport, al menys, a un projecte solidari addicional a les iniciatives habituals que serveixi per donar assistència a les persones més afectades per la crisi sanitària i social provocada per la pandèmia.

El jurat, presidit per la Consejera de Igualdad, Políticas Sociales y Conciliación en el govern de la Junta de Andalucía, Rocío Ruiz, ha comptat també, en aquesta edició, amb la Concejala de Políticas Sociales e Igualdad de l’Ajuntament de Huelva, María José Pulido; el secretari provincial de UGT-FICA a Huelva, Luciano Gómez; l’artista solidari, Pepe Gómez “El Marismeño”; la directora d’Atenció i Orientació a l’Estudiant de la Universidad de Huelva, Mariló Guzmán; el responsable de polítiques socials de CC.OO. a Huelva, Jose Miguel Pino i amb Ana Infante, representant dels empleats de Cepsa a Huelva. Com a secretària ha exercit Teresa Millán Romero, responsable de la Fundación Cepsa a Huelva.

A través dels Premios al Valor Social, la Fundación Cepsa reconeix la tasca social de diferents entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de col·lectius molt diversos: persones en situació de vulnerabilitat social, aturats, malalts, persones amb diversitat funcional, grups ètnics, infància, joves i adolescents, majors o víctimes de violència de gènere, entre d’altres.

De les 46 iniciatives que concorrien als Premis, el jurat ha destacat, «la dificultat de seleccionar les entitats guanyadores per la sensibilitat i el compromís envers aquells col·lectius més desfavorits de la nostra província, així com la seva valuosa aportació a la societat.

També et pot interessar …