L’encíclica Fratelli Tutti en el dia a dia de la vida salesiana

1 diciembre 2020

Per Salesians Comunicació. 

L’edició 62 de la revista digital SMX porta com a tema principal ‘El rostre salesià de la Fratelli Tutti’, diferents persones de la inspectoria expliquen el dia a dia d’una casa salesiana i com es fa patent la nova encíclica de Francesc. El president de la Asociación de María Auxiliadora de Salesianos Trinidad, Manuel Jiménez Ávila, presenta En Confiança i anima els lectors a viure en salesià. Destaca de la missiva, el capítol setè on el Papa fa una crida a ser constructors de pau en la nostra societat on ha d’imperar el perdó, i el record i respecte a les víctimes de qualsevol acció bèl·lica o acte terrorista.

“Anirem a mitges” col·loca una cadira més per conèixer la relació del salesià Emili Marcos i l’aspirant a salesià cooperador Rafa Olid. De la mà de Francisco Cánovas, coordinador inspectorial de Centres Juvenils, cada mes anirem presentant dos centres juvenils, els seus moments destacats de l’any i els seus desitjos de futur. A més respon a Les 24 de…, Ana Belmonte, de Fundación Don Bosco. Així mateix, en aquest número de desembre s’ha presentat el llibre «Sorbitos de amor», com viure l’amor de forma plena» una invitació a aprofundir en la nostra manera d’estimar, o, més aviat, una invitació a viure de manera que sigui l’ «amor ple «-concepte que es desenvolupa al llarg de tota l’obra- el motor de la nostra vida i de les nostres relacions, especialment posant l’accent en l’amor de parella.

L’ apartat històric en aquesta ocasió el protagonitza La Mina. L’apartat d’animació vocacional ‘Vine i Segueix-me’ presenta testimonis i diversos apartats de reflexió evangèlica.

 

També et pot interessar …