La Passió es viu d’una manera diferent

25 marzo 2021

La Pasión, un grup de teatre de la Casa Salesiana de Huesca, és una de les moltes activitats teatrals de l’Associació d’Antics Alumnes. Des de fa més de 70 anys representen la vida, mort i resurrecció de Jesús en el teatre que els salesians tenen a la ciutat. L’any passat, a les portes d’aixecar el teló, no van poder arrencar les 6 representacions que tradicionalment es realitzen.

Aquest any la situació és diferent, les obres teatrals estan permeses amb el seu degut control i seguretat però com diu Txiki Ferrer, director de l’obra, «no tenim problema amb l’organització de l’aforament i les distàncies de seguretat al pati de butaques, però sobre l’escenari no podem garantir la seguretat dels nostres actors, actrius, tramoistes … un total de més de 200 persones que es pugen a l’escenari representació després representació «, expliquen.

«Malgrat això, la Pasión és molt més, som persones, som amics que ens encanta trobar-nos en els assajos, per això amb la intenció de motivar l’elenc i als col·laboradors, així com per seguir donant a conèixer la nostra sorprenent representació hem organitzat una sèrie de conferències en línia que estan tenint lloc els dijous a les 20», comparteixen des del grup.

Un exemple d’això va poder viure el passat 18 de març amb la conferència: “La Pasión en Femenino”, a càrrec de Sandra Rapún,

Presidenta de l’Associació d’Antics Alumnes. «Esteu tots convidats a descobrir, indagar i com no, a sorprendre, amb el revolucionari missatge de Jesús», expliquen sobre les noves conferències i a l’exposició fotogràfica.

Les dates a tenir en compte:

25 de març a les 20 hores.
–          Conferència: “Via Lucis, una lectura artística de la resurrección”
–          Josan Montull, Director de la Comunitat Salesiana de Huesca.
–          Accés directe al meet: https://meet.google.com/wxr-ypjd-hma

Del 20 de març al 4 d’abril.
–          Exposició virtual: “con pa sión”
–          Accés: https://huesca.salesianos.edu/huescaydonbosco/semana-santa-2021

 

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...