La Inspectoria Maria Auxiliadora consolida el projecte de ‘Web local’

7 mayo 2021

Al llarg del mes de setembre de 2017 veien la llum les primeres webs locals de la Inspectoria Maria Auxiliadora. Les Cases Salesianes d’Alacant, Villena, Ciutadella i Sant Antoni Abat de València van ser les primeres a estrenar, coincidint amb el dia de Don Rúa, primer successor de Don Bosco, l’aspecte comú per a tots els portals salesians. A partir d’aquesta data han estat nombroses les entitats i presències que progressivament s’han adaptat a aquesta proposta d’unificació acompanyada des d’informàtica, amb el suport de Dosatic i animada per la Delegació de Comunicació. A totes elles s’hi va sumar la web inspectorial el 22 de maig de 2020, a les portes de la celebració de Maria Auxiliadora.

Durant el mes de maig de 2021 els ha arribat el torn a Cádiz i Córdoba, i espera Sevilla-Bartolomé Blanco i Sant Vicenç dels Horts per a l’enlairament. Aquest model comú compta amb una mateixa línia d’acord amb el Manual d’Identitat Corporativa de la Inspectoria i tècnicament, utilitzen el mateix programari, a més de suposar avantatges econòmiques i tècniques, junt amb la base de dades i plantilles compartides.

Del total de 72 Cases Salesianes de la Inspectoria, 62 estarien en el projecte inspectorial de web local i faltarien unes 4 per sumar-s’hi, ja que les altres 6 no tenen pàgina. A més, s’han sumat al projecte altres entitats de la realitat inspectorial:

• Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás
• Federació de Centres Juvenils Don Bosco de la Comunitat Valenciana
• Centre d’Estudis catequètics
• Escola d’Animació Don Bosco d’Andalusia
• Salesians Sant Jordi
• Don Bosco Salesians Social
• ONGD Bosco Global
• ISCR Don Bosco

Després de quatre anys de treball les pàgines locals comunes són una realitat gràcies a la tasca dels informàtics i delegats de comunicació locals, que han dut a terme el procés de creació i adaptació a les necessitats de la presència salesiana.

També et pot interessar …