Els directors salesians avancen al costat del Consell Inspectorial en «l’acompanyament de la vida en temps de pandèmia»

9 abril 2021

Durant la jornada del 9 d’abril, en modalitat on-line, s’ha dut a terme la quarta trobada de directors del curs 2020/21 que ha reunit als membres del Consell Inspectorial amb els salesians que dirigeixen les diferents presències salesianes. Un dels elements principals d’aquesta sessió ha estat la formació centrada en ‘Acompanyar la vida en temps de pandèmia’, a càrrec de Beatriz Areskurrinaga, psicoterapeuta de el Centre Mèdic-Psicològic de la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER).
 

La trobada ha servit també per a la posada en comú d’informacions sobre delegacions i ambients. Entre elles ha destacat la presentació del Document Marc de Centres Juvenils i la presentació dels Materials per treballar el Nucli 2 del Capítol General 28. També hi ha hagut ocasió d’aprofundir en l’estat del treball sobre la ‘Protecció de menors i adults vulnerables’.

La jornada s’ha tancat amb la posada en comú de diferents informacions relacionades amb la Delegació de Formació, amb especial atenció a la Setmana d’Actualització Teològica i Pastoral (SATEP) i al curs d’actualització teològica a Santiago de Compostel·la (coordinat per la inspectoria de Santiago el Mayor), i a la Delegació de Pastoral Juvenil, amb la presentació de la III trobada Inspectorial de Projectes de Plataformes d’Educació Social i les orientacions per a les cases per a les activitats d’estiu.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.