El que la Covid-19 es va endur

1 diciembre 2020

Per Salesians Comunicació

«Que la vostra responsabilitat us permeti passar més Nadal junts». Aquest és el missatge que anuncia la campanya de sensibilització de Salesians Huelva i la Asociación Juvenil Carabela. Un espot elaborat amb Hannibal Entertainment on es fa una crida a la responsabilitat en aquest Nadal.

A les imatges es pot veure un malenconiós avi enyorant tots els moments de normalitat que la pandèmia li ha robat. «Qui m’havia de dir que aquest any estaríem tan tristos i l’hauríem de passar així?», Arrenca el personatge principal presidint un solitari dinar de Nadal amb un repàs als records compartits amb els familiars absents. Un missatge que acaba sorprenent per posar l’accent en la responsabilitat durant les festes.

«És un vídeo 100% salesià. El protagonista, Tomás Sánchez, és un antic professor de centre que ens obre les portes de casa seva i ens presenta la seva família per compartir el missatge. La seva néta, per exemple, és també alumna de centre de Huelva. A la productora Hannibal Entertainment, el seu director, Juan José Ángel, és antic alumne de La Palma del Condado. La producció i l’atrezzo el coordinen animadors de Carabela encapçalats per María Fernandez, María Mora, Elena Silva o Andrés Martínez. Entre tots han fet màgia «, comparteix Francisco Mora, coordinador de Pastoral de la presència salesiana de Huelva.

I si som responsables? Aquest serà l’ingredient que permeti passar més Nadal junts. Toca recollir la invitació i recolzar-se en la tecnologia per reduir la distància i combatre la solitud.

El impactante vídeo sobre los efectos de las fiestas de los jóvenes en la propagación del virus

«Que vuestra responsabilidad os permita pasar más navidades juntos». Este es el mensaje que pregona la campaña de sensibilización que Salesianos Huelva y la Asociación Juvenil Carabela. Un spot elaborado junto a Hannibal Entertainment donde se llama a la responsabilidad en estas navidades.

En las imágenes se puede ver a un melancólico abuelo añorando todos los momentos de normalidad que la pandemia ha robado. «¿Quién me iba a decir que este año estaríamos tan tristes y lo íbamos a pasar así?», arranca el personaje principal presidiendo una solitaria comida de Navidad con un repaso a los recuerdos compartidos con los familiares ausentes. Un mensaje que termina sorprendiendo para poner el acento en la responsabilidad durante las fiestas.

«Es un vídeo 100% salesiano. El protagonista, Tomás Sánchez, es un antiguo profesor del centro que nos abre las puertas de su casa y nos presenta a su familia para compartir el mensaje. Su nieta, por ejemplo, es también alumna del centro de Huelva. En la productora Hannibal Entertainment su director, Juan José Ángel, es antiguo alumno de La Palma del Condado. La producción y el atrezzo lo coordinan animadores de Carabela encabezados por María Fernandez, Maríaa Mora, Elena Silva o Andrés Martínez. Entre todos han hecho magia», comparte Francisco Mora, coordinador de Pastoral de la presencia salesiana onubense.

 

¿Y si somos responsables? Ese será el ingrediente que permita pasar más navidades juntos. Toca recoger la invitación y apoyarse en la tecnología para reducir la distancia y combatir la soledad.

També et pot interessar …