El lema de l’Estrena del Rector Major «Ens mou l’esperança» al centre de la trobada de Família Salesiana

3 diciembre 2020

Per Josep Mascaró

Com no podia ser d’una altra manera, en format virtual, el Consell de la Família Salesiana de les Balears, Aragó i Catalunya es va reunir el diumenge 30 de novembre a les vigílies d’Advent per abordar el lema de l’Estrena del Rector Major per a l’any vinent, «Ens mou l’esperança». Es van comentar les línies bàsiques del document que es presentarà a final de desembre.

Una trobada amb participació des de Roma i Torí

A més de l’assistència habitual dels consellers van estar presents des de Roma, Joan Lluís Playà; des de Torí, Alejandro Guevara; des de Madrid, Eusebio Martínez i des de Sevilla, Luis Fernando Álvarez. Amb la salutació d’Alejandro i l’oració a Santa Maria en l’Advent, als peus de Maria Auxiliadora, es va iniciar la trobada.

No van faltar la salutació i les paraules d’ànim i de valoració de la bona feina que s’està realitzant amb paraules d’Eusebio Martínez, Delegat Nacional dels Salesians Cooperadors i Antics Alumnes i del Delegat Inspectorial de la FASA, Luis Fernando Álvarez.

Va ser posteriorment Joan Lluís Playà, Delegat del Rector Major pel Secretariat de la FASA i Assistent Eclesiàstic de les VDB, que va presentar un primer document amb la proposta de les línies bàsiques de les que seran les Jornades d’Espiritualitat de la FASA on-line del proper mes de gener 2021.

L’exposició va resultar molt rica i variada. Es proposava ressaltar alguna proposta o iniciativa de la vida dels grups o algun element lúdic i recreatiu, o conjuntar tots dos. Certament no serà gens fàcil, tenint present el format virtual de la trobada.

Davant les múltiples aportacions es va quedar que novament cadascuna de les branques de la família tornessin a treballar en els seus grups una proposta última que tingués present al màxim les inquietuds i formats presentats.

Serà en la reunió programada per al mes de gener quan es decidirà  la proposta definitiva, compartida pels grups i així, repartir el treball de preparació de la festa. Realment la trobada va ser molt compartida i amb un clar esperit de família.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...