El Club Polideportivo Don Bosco de Cádiz signa una filialidad «de futur» amb el CD Virgili FS

17 julio 2020

El Club Deportivo Virgili Fútbol Sala de Cádiz i el Club Polideportivo Don Bosco han subscrit un conveni de filialitat per a la temporada 2020-2021, prorrogable per a futures campanyes, que suposarà, d’una banda, un impuls a les estructures d’equips de futbol sala de l’equip del Col·legi Salesians de Cádiz,i per l’altra, l’enfortiment de les seccions inferiors del Club Deportivo Virgili Fútbol Sala de Cádiz, que incorporarà sota el seu paraigua nous equips des de la categoria nadó fins a la categoria juvenil.

Els equips de futbol sala de base del Club Polideportivo Don Bosco passen a denominar-se a partir d’ara ‘CD Virgili – Don Bosco’ i rebran assessorament per a la seva gestió per part del Club Deportivo Virgili, que posarà a la seva disposició tota la seva ‘maquinària’ d’efectius tècnics, amb Nacho Arregui i Pepe Narváez al front, així com institucional, perquè aquest projecte conjunt es assenteix i comenci a créixer amb totes les garanties.

El conveni contempla una filialidad funcional, mantenint els dos clubs la seva independència orgànica i personalitat jurídica pròpies, tant davant els òrgans federatius com en els diferents acords presents o futurs que existeixen o puguin subscriure qualsevol de les dues parts.

El Club Deportivo Virgili tornarà a comptar amb el seu primer equip inscrit a Segona Divisió B nacional, havent fixat uns objectius ambiciosos; de la mateixa manera està pendent de confirmar la inscripció de l’equip femení sènior i d’un equip juvenil dins la seva estructura. Per al cas de l’equip juvenil, el club ja ha iniciat els tràmits corresponents per afrontar un possible ascens a Primera Divisió Andalusa.

En relació al conveni subscrit de filialitat entre el Club Polideportivo Don Bosco i el Club Deportivo Virgili, el director titular del Col·legi Salesians, Marco Antonio Vázquez, expressava la seva alegria per l’acord «perquè dins la nostra dimensió carismàtica i la nostra pròpia identitat, el que significa proximitat a la joventut, aquest és un pont més d’enllaç més i aquest acord toca el més profund de la nostra forma d’entendre l’educació», garantint en el futur «tenir aquesta porta oberta no només als joves de l’escola sinó també a tots els joves de Cádiz”.

Per la seva banda, Rafael Sánchez, coordinador de Pastoral del Club Polideportivo Don Bosco, va explicar que «per a nosaltres suposa una oportunitat de creixement pel nivell esportiu que té el CD Virgili, amb l’experiència tant dels nostres entrenadors com dels seus entrenadors i tècnics. Estic convençut que aquest acord suposarà una il·lusió enorme perquè els jugadors puguin dir que formen part del Virgili, perquè tothom somia amb vestir els colors del Cádiz CF en el futbol sala. Estem treballant amb molta il·lusió en aquest projecte».

Les dues entitats van celebrar un acte de presentació de l’acord, on es van rubricar els documents que van ser remesos a la Reial Federació Andalusa de Futbol, quedant validats per a la seva tramitació.

També et pot interessar …