Diàleg fratern entre els delegats dels Antics i Antigues Alumnes d’Espanya

2 noviembre 2020

Per Josep Mascaró

El divendres 30 d’octubre es van reunir per primera vegada aquest curs i en format virtual, els Delegats Federals (abans, «regionals») dels Antics i Antigues Alumnes , sota la presidència de el nou Delegat Nacional, Eusebio Martínez Aguado.

A la trobada van assistir-hi cadascun dels delegats Federals de les sis zones: Eduardo Arduña (Fed. Carlos Gastini), Paco Pintor (Fed. S. Francisco Javier), Miguel Ángel Álvarez Paulino (Fed. María Auxiliadora), Josep Mascaró (Fed. M. de Déu de la Mercè), José Antonio López – Manzanares (Fed. D. Rinaldi) i Antonio González Robles (Fed. del Norte).

Igualment van assistir a la trobada Luis Fernando Álvarez, Delegat Inspectorial de la FASA i també el va acompanyar el convalescent President Nacional, Fernando Núñez Arce.

Els punts proposats per tractar en aquesta trobada es van centrar en la presentació dels delegats, amb un diàleg familiar, i alguns temes i compromisos pendents de la Delegació, a partir de les actes de les reunions anteriors i la programació de la Delegació per al curs 2020 -21 amb els seus objectius i línies d’acció.

A partir de les propostes presentades per cada assistent van acordar que Eusebio recolliria els punts de coincidència per a proposar en breu treball per a un curs que no es preveu fàcil per la pandèmia, i que obligarà a reduir al mínim les activitats presencials. La connexió virtual permetrà seguir animant, com ja s’ està fent, aquesta branca de la Família Salesiana, que en el present curs compleix els 150 anys de preciosa vida i activitat, fidel al carisma de Don Bosco.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...