«Del contingut a la comunicació on-line» en l’eix de la 7a Jornada Salesiana de Comunicació

26 enero 2021

La Delegació Nacional de Comunicació Social presenta la 7a Jornada Salesiana de Comunicació que tindrà lloc el proper 24 de febrer, de 10:30 a 13:30, en format on-line, sota el títol «Del contingut a la comunicació on-line»

Aquesta cita permetrà reunir delegats i responsables de comunicació de presències i entitats salesianes per aprofundir sobre la importància de compartir experiències i caminar en el disseny de projectes per millorar la comunicació salesiana en l’entorn digital. Per aquesta edició es comptarà amb la participació especial de Gildásio Mendes, Conseller General salesià per a la comunicació. La seva presència en aquest esdeveniment formatiu serà un privilegi després del seu recent nomenament i possibilitarà conèixer de primera mà el full de ruta de la Congregació.

Aquesta jornada formativa, desenvolupada en format on-line, s’adreça a tota persona de diferents grups i ambients amb sensibilitat per la comunicació. «Com a novetat en aquesta edició volem convidar a que els equips locals es trobin a la casa per compartir, treballar i viure la jornada. A més, en la segona part de la sessió, es convidarà a aprofundir en experiències sota quatre àrees d’acció que permetin conèixer com estem treballant i marcar una estratègia comuna», comparteixen des de l’organització sobre la dinàmica de la trobada.

«Oferirem pistes de treball amb aplicacions i eines, i concretarem un projecte digital, entre els participants de cada equip, per desenvolupar junts fins al maig, el que s’hagi compartit en el grup», expliquen sobre les àrees relacionades amb el treball web, el podcast, el disseny on-line i la presència a les noves xarxes socials.

El cost d’inscripció és gratuït i el termini estarà obert fins el 22 de febrer o fins a esgotar places. La inscripció es realitza mitjançant formulari on-line.

També et pot interessar …