Cadis acull la setena edició de la trobada provincial de Confraries i Confraries Salesianes

10 noviembre 2021

Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre es va celebrar a Cadis la setena trobada provincial de Confraries i Confraries Salesianes, en la qual van estar presents més d’una cinquantena de representants de les corporacions, sent la Confraria Salesiana del Despojado l’amfitriona d’aquesta trobada. El cap de setmana va començar amb la recepció a l’Ajuntament per agrair la presència de les diferents confraries vinculades al Carisma Salesià, convocades per la Diputació Provincial de Confraries Salesianes. A més del temps de trobada formativa i familiar, amb activitats com el recorregut turístic per la ciutat o la visita a la Confraria del Natzarè a Santa Maria, els participants van tenir l’oportunitat de celebrar l’Eucaristia dominical amb el Sr. Bisbe de la diòcesi de Cadis i Ceuta, monsenyor Rafael Zornoza Boy, al Santuari de Maria Coronada Ajuda dels Cristians.

Diumenge al matí va tenir lloc l’acte oficial d’inauguració a la sala d’actes de la casa salesiana, amb la benvinguda d’Alfonso Cortés, germà gran de la Confraria Salesiana Despojado Cadis, Juan Manuel León, Coordinador de la Diputació, Marco Vázquez, director salesià de la casa, i Mercedes Colombo, delegada de Patrimoni de la Junta d’Andalusia, que va agrair a tots els assistents la seva participació, el treball que fan a les seves respectives ciutats i la cura del patrimoni.

L’obra va continuar amb la conferència «Ritu i art de la Setmana Santa de Cadis», a càrrec de Lorenzo Alonso de la Sierra i Carlos Maura Alarcón, per reflexionar sobre la proposta feta des de les confraries.

La reunió es va tancar amb un dinar de germanor. Durant la conclusió es va anunciar que la pròxima trobada de Confraries i Confraries Salesianes tindrà lloc a Alacant, al novembre de 2022, a càrrec de la Confraria del Sagrament.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...