Acció de gràcies a Alcalá de Guadaíra per la comunitat salesiana

11 junio 2021

“Tot passa i tot queda,” amb aquest vers de Machado utilitzat per l’antic alumne D. Francisco Mantecón en l’acció de gràcies, va quedar reflectit el sentir de la Casa Salesiana d’Alcalá en agraïment als 107 anys de permanència de la comunitat salesiana a la nostra localitat. Tot passa i tot queda. “Avui no acaba res. Queda el nostre compromís de fer-nos tots dipositaris del sembrat.” Avui no acaba res. Queda el nostre compromís de fer-nos tots dipositaris del que ha sembrat Alcalá, ha germinat i ha pres fortes arrels fent que l’empremta de Don Bosco a la nostra ciutat sigui profunda i significativa. Per aquest motiu, la paraula «gràcies» va ser la més repetida durant la tarda d’ahir.

Van ser moltes les persones que es van reunir entorn d’aquesta celebració: el pare Inspector dels Salesians, D. Ángel Asurmendi, membres del seu Consell, salesians vinguts de diferents punts de l’Espanya salesiana i que han tingut i tenen una estreta vinculació amb la Casa per haver estat part fonamental de la seva Comunitat; el clergat local i Comunitats Religioses de la ciutat; el personal del centre, membres del Consell de la Comunitat Educativo-Pastoral, Antics Alumnes i les famílies; representants de la Corporació Municipal; entitats i persones de la ciutat que durant anys i desinteressadament han col·laborat amb la Casa en diverses activitats. En definitiva, una representació d’Alcalá de Guadaíra, que manté la vinculació amb la Casa Salesiana, el Carisma Salesià i l’Obra de Don Bosco.

Abans i després de la celebració va estar exposat el retaule ceràmic recuperat després de les obres que es van realitzar a principi dels anys noranta en el nostre centre educatiu enriquit amb els noms de tots els salesians que han format part de la comunitat local.

«Gràcies, Comunitat Salesiana, per tant rebut.

Gràcies, Senyor, per l’immens regal d’aquests cent set anys.

Gràcies, Mare, perquè entre aquestes parets sabem bé que Tu ho has fet tot»

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...