Acció de gràcies a Mérida com a reconeixement a sis dècades de tasca salesiana

20 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

La Santa Església Concatedral Metropolitana de Santa María la Mayor de Mérida va acollir en la tarda del 19 de juny l’eucaristia d’acció de gràcies i comiat de la comunitat salesiana de Mérida.

Des del cor històric de la capital extremenya es va dur a terme una sentida celebració, presidida per Fernando Báñez, conseller salesià per a les Obres de gestió laïcal en la Inspectoria de Maria Auxiliadora, i concelebrada per la comunitat salesiana i una àmplia representació del clergat. L’homenatge, que va tenir com a testimonis el clergat local i Comunitats Religioses de la ciutat; el personal de la casa salesiana, membres del Consell de la Comunitat Educativo-Pastoral, Antics Alumnes i famílies; representants locals; entitats i persones de la ciutat que durant anys i desinteressadament han col·laborat amb la Casa a diverses activitats, va estar impregnat de l’agraïment per la tasca desenvolupada durant més de sis dècades des de l’arribada a la ciutat.

La llavor salesiana ha germinat i ha pres fortes arrels fent que l’empremta de Don Bosco a Mérida sigui profunda i significativa. Per aquest motiu, la paraula «gràcies» va ser la més repetida durant la tarda del 19 de juny. La missió salesiana continuarà a Extremadura i estarà encarnada en aquesta casa iniciant una nova etapa amb la qual seguirà responent a les necessitats dels joves i les famílies de la mà de Maria Auxiliadora.

 

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...