ESP CAT/VAL
divendres, 22 de setembre de 2017
El Rector Major expressa el seu més profund agraïment
- Per: ANS
13/09/2017 - 38 Visites


Després d'enviar un comunicat a tots els Salesians i a tota la Família Salesiana sobre l'alliberament del salesià sacerdot don Thomas Unzhunnalil

El 13 de setembre, dimecres, don Ángel Fernández Artime, Rector Major ha enviat un comunicat a tots els Salesians i a tota la Família Salesiana sobre l'alliberament del salesiano sacerdot don Thomas Unzhunnalil: “La gran notícia és que, certament, el nostre germà Thomas ha sigut alliberat i es troba entre nosaltres”.

En el comunicat emès pel Rector Major ell mateix explica que el pare Thomas arribava el dia 12 a les 6 de la tarda a la Comunitat Salesiana que presta el seu servei al Vaticà. Segons explica don Ángel Fernández Artime: “he demanat als nostres germans que durant alguns dies ho acullin allí per múltiples raons, entre unes altres la d'assegurar els primers estudis mèdics, i un necessari descans, així com poder trobar-ho i abraçar-ho en nom de tots els germans Salesians i de tota la nostra Família Salesiana. Posteriorment, quan els metges ho indiquin i tot sigui oportú, podrà tornar, sens dubte, a l'Índia”.

En el comunicat, el Rector Major explica com ha estat el procés per a l'alliberament i com han estat informats per part del Sultanat d'Oman, l'operador humanitari i les persones que s'han ocupat del cas de manera diversa “en diverses ocasions i amb generós lliurament”.

A més,  don Ángel Fernández Artime afirma: “Haig de dir-los també a tots vostès, i sens dubte a persones que tindran interès a saber-ho, que a la Congregació Salesiana no se li ha demanat el pagament de cap rescat, ni tenim notícies que s'hagi realitzat pagament algun”.

Profund agraïment
Ha manifestat “un gràcies a Déu, en la seva providència, per aquest moment feliç que estem vivint. I un gràcies també a les milers i milers de persones que en aquests 18 mesos de Getsemaní del nostre germà Tom han orat amb tanta fe. El Senyor ens ha concedit una gran Gràcia. Per això hem de seguir responent en el futur amb més fidelitat i autenticitat a la seva trucada, i al carisma que ens ha confiat i al que ha viscut i lliurat el P. Tom”.

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Funcionalment comencen a treballar conjuntament per àrees a l'espera de la fusió jurídica que portar ...
Enviament de Salesians i Filles de María Auxiliadora en resposta a la trucada missionera
La casa salesiana de Rota comparteix reconeixement amb Manuel Helices Ramos "Vilela" i la Hermandad ...
El dissabte 16 de setembre va tenir lloc la reunió anual de les Comissions de Pastoral convocades pe ...
 
Notícies Opinió

Editorial de l'Agència de Notícies Salesianes sobre la missió de la família.
2

ago

Article de opinió del salesià Josan Montull.
Article publicat a Odisur sobre la figura de don José Gálvez Ginachero.
Editorial publicada per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió del salesià Vicente Serrano Enguix.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
8

may

Article d'opinió de Xavier Torregrosa Escoda.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat