Xiquets i joves de la Inspectoria es preparen per a participar les Acampades Amics

1 abril 2015


Del 24 al 26 d’abril al Campello i Elx tindran lloc les Acampades Amics (ADS) en les quals participaran centenars de xiquets i joves d’Associacions i Centres Juvenils Salesians de la Comunitat Valenciana, Zaragoza, Albacete i Murcia.

Aquestes acampades són una trobada de l’Itinerari Formatiu Salesià. Els objectius principals d’aquesta activitat són, conèixer l’estil salesià i donar a conèixer aquells joves sants de la família salesiana, que poden ser model de vida i d’alegria per als participants en l’Acampada. I tot açò durant un cap de setmana i coneixent a xics i xiques d’altres centres salesians.

Enguany, les Acampades porten per títol “Estàs convidat” fent referència al bicentenari del naixement de Don Bosco que els salesians de tot el món estan celebrant al llarg d’aquest curs.

L’Acampada ADS, convoca als xics i xiques, des de 3º d’Educació Primària fins a 2º de Secundària, que de tots aquests Centres i Associacions desitgen participar. Els xiquets de 3º a 4º i dels de 5º a 6º de Primària, gaudiran de l’acampada a Elx, en Salesians Sant Rafael i Salesianos San José Artesà, respectivament. Mentre que els joves de Secundària viuran l’acampada en l’Obra Salesiana de El Campello.

Les Trobades d’Itinerari proposats als joves de la zona centre de la Insepctoria es realitzen des de fa més de trenta anys. El primer d’ells, és la trobada Amics. El segon, és el Marchabosco, dirigit a joves de tercer de Secundària a segon de Batxillerat i finalment el Campobosco dirigit a joves des de segon de Batxillerat. Un jove es pot unir a aquestes trobades en qualsevol moment, sense necessitat d’haver participat en els anteriors.

També et pot interessar …