Wojciech Mroczek visita la seu social de Solidaridad Don Bosco

4 diciembre 2014

 

El passat 2 de desembre, a la seu social de Solidaridad Don Bosco es va dur a terme la trobada de treball entre els integrants de la ONGD salesiana i Wojciech Mroczek, director de la Federació Don Bosco Network (DBN), per conèixer de primera mà la situació actual i intercanviar opinions i inquietuds sobre el treball conjunt que es realitza des de la Federació, que facilita les sinergies i la coordinació entre les diferents organitzacions salesianes.

En el moment de la seva fundació el 2003, DBN estava constituïda per sis ONG salesianes europees, de Bèlgica (la VIA Don Bosco-en aquells dies DMOS-COMIDE; Jóvenes y Desarrollo de España; Jugend Dritte Welt d’Alemanya; Jugend Eine Welt d’Àustria; Noi per Loro i Volontariato Internazionale per el Sviluppo Itàlia).

Amb el pas del temps la xarxa es va ampliar amb membres de Polònia (M? Odzi? Wiatu), Portugal (Fundação Don Bosco) o Estats Units (Salesian Missions), arribant des d’Espanya l’ONGD Solidaridad Don Bosco.

Gràcies a aquesta jornada DBN es fa present en cadascuna de les ONG apropant-se a la realitat dels grups de treball existents, entre els quals destaquen activitats en el camp de la cooperació al desenvolupament; educació per al desenvolupament; i advocacy.

Més informació a www.donbosconetwork.org.

 

 

També et pot interessar …