#VueltaAlColeSegura: claustres i personal d’administració i serveis tornen als centres educatius salesians

1 septiembre 2020

Per Salesians Comunicació.

A partir de l’1 de setembre els despatxos i aules de les Escoles Salesianes tornaran a omplir-se de professors que durant aquests dies afinaran els detalls per al curs 2020-21. Aquest curs comença amb la intenció que els centres escolars es mantinguen oberts durant tot el curs escolar, assegurant els serveis de menjador, suport lectiu a menors amb necessitats especials, sempre que la situació epidemiològica ho permeta, sobre la base de les indicacions de les autoritats sanitàries.

La presa de temperatura diària, els grups de convivència estable, l’ús de màscara i la distància interpersonal de 1’5 metres, són alguns de les mesures que al llarg del curs s’imposaran en els nostres centres educatius.

Coordinador Covid

Una de les novetats del curs serà la designació d’un coordinador Covid que la seua la seua funció serà importantíssima com a prevenció ja que vigilarà que es compleixen les mesures higiènic sanitàries i estarà en contacte directe amb famílies i amb el centre de salut de referència.

Però, sobretot, la seua labor serà d’una detenció precoç que comportarà l’aïllament del menor amb símptomes compatibles amb COVID-19 en una aula especial ventilada. Després d’això, es posarà en contacte amb Salut Pública.

Altres mesures

A més, els esdeveniments esportius o celebracions que tinguen lloc en els centres educatius es realitzaran sense assistència de públic, o els menjadors escolars permetran la distància interpersonal d’almenys 1,5 metres, excepte en el cas de pertanyents a un mateix grup de convivència estable, i s’assignaran llocs fixos durant tot l’any per a l’alumnat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...