L’Ajuntament d’Elx i BIKreando uneixen esforços per a fomentar l’emprenedoria i la sostenibilitat

8 noviembre 2021

Ajuntament d’Elx

L’Ajuntament d’Elx i BIKreando uneixen esforços per a fomentar l’emprenedoria i la sostenibilitat en els centres educatius del municipi, empreses i entitats d’àmbit estatal. El passat 4 de novembre, en el Saló de Plens de l’Ajuntament, el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, va participar amb el director de Salesianos Elx, José Miguel Gambín, el president del Centre Europeu d’Empreses Innovadores d’Elx (CEEI), Javier García, i el catedràtic de Salesians, Carlos Berenguer, en la presentació i signatura d’adhesió de l’Ajuntament d’Elx a aquesta iniciativa.

«Es tracta de promoure i crear, amb aquest projecte, habilitats tecnològiques dels estudiants perquè puguin desenvolupar grans projectes d’iniciatives innovadores a la nostra ciutat», ha assenyalat Molina, qui també destaca que el projecte «busca generar una cultura emprenedora entre els joves i desenvolupar els objectius de desenvolupament sostenible».

Un altre dels objectius de l’adhesió és promoure una resposta al mercat laboral actual, desenvolupar els principis de l’economia circular a través de propostes innovadores i promoure l’aplicabilitat dels ODS reforçant una cultura social més justa, solidària i disponible.

Per la seva banda, el director de Salesians a Elx, José Miguel Gambín, ha expressat la seva «alegria per aquest conveni de col·laboració amb l’ajuntament» i creu que és important desenvolupar activitats que permeten educar en la creativitat.

El projecte s’adreça principalment a estudiants dels centres educatius del municipi, empreses i entitats d’àmbit estatal. De la mateixa manera, el president del CEEI, Javier García, ha explicat, durant la seua intervenció, que altres centres educatius de tota la província s’han sumat al projecte.

El catedràtic de Salesians, Carlos Berenguer ha remarcat que es tracta d’un projecte que «demostra la generositat del poble d’Elx i que va nèixer a Elx, però amb la projecció d’obrir-se a altres pobles i ciutats de la província i fins i tot més enllà». L’Ajuntament contribuirà al desenvolupament del BIKreando a través de la cessió d’espais en el municipi, tallers de formació, difusió i comunicació, presentació de la nova plataforma virtual per al foment de l’ocupació i l’autoocupació i la participació en la selecció final dels projectes destacats.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...